tirsdag den 21. maj 2013

Ud i det blå


Fredag blev hundepigen steriliseret.
Om morgenen kørte vi med manden ind til storbyen og blev smidt af ved en S-togsstation. Jeg er så glad for det lille kræs temperament. På trods af, at vi har boet på landet i et års tid, og at hun - hånden på hjertet - måske ikke blev så godt miljøtrænet som hvalp, tog hun udflugten i stiv pote.
Først gåtur et stykke langs med én af Københavns store indfaldsveje, så tur i et propfyldt morgenmyldretids-tog (hvor hun kom til at slikke fremmed mand i short på benet - ups!), og så mere gåtur op til dyrlægen. Sikke en rejse...
Vi bruger vores lokale dyrlæger til årlige check osv., og de er også utroligt søde og dygtige, men yndlingsdyrlægen bor altså i Vanløse og har et ømt punkt for beagler, så der vil vi nok altid vende tilbage til...
Anywho - Hun blev afleveret, og jeg tog på shopping og venindebesøg for at slå tiden ihjel. Lettelsen var stor, da dyrlægen ringede og fortalte, at det var gået godt.
Og vi hentede kræet igen om eftermiddagen. Resten af aftenen var hun lidt sløv og pyldret, men allerede lørdag morgen var humøret godt igen. I det hele taget virker hun mere generet af den 'body stocking' hun skal have på, så hun ikke slikker i såret, end af såret i sig selv. Hun undgår vilde badutspring, men uddeler allerede øretæver til den stakkels hanhund, så hende behøver man vist ikke have ondt af :-)
Jeg er faktisk ret imponeret over hvor hurtigt sådan en hund kommer sig. Jeg mener... Hvis jeg havde fået fjernet begge æggestokke, ville jeg ligge og klynke i ugevis.

Men henover pinsen har vi ikke ville efterlade hende alene hjemme, da hun faktisk godt kan måsle sig ud af body'en, så hun har rigtigt været out and about, på forskellige ærinder, til havemarked, venne-besøg og fisketur... Og undervejs tiltusket sig en masse "ååååh" og "nååårh" :-)

Igår tog vi en pause fra havearbejdet og smuttede på fisketur... Det var dejligt for os alle sammen at komme lidt ud, og det blev da til fem, fine hornfisk til fryseren, og en enkelt lille havørred, som blev sat ud igen.


Der hygges med at gnave pinde og grave i ålegræs


Fem, fine hornfisk. De er røget i fryseren. Nu skal jeg bruge lidt af dagen på at søge efter opskrifter.


Det er lidt spændende, når 'far' renser fisk.


En bette havørred, som kom ud igen. Men fedt, at de er der. Så kan vi vist godt tage dertil igen en anden dag...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar