onsdag den 5. februar 2014

Jeg har en god og en dårlig nyhed...


... hvis vi starter med den dårlige:

Køkkenhaven kommer ikke til at stå ligeså snorlige i år, som den gjorde sidste år.

Jeg har nemlig fået job. Sådan et rigtigt ét, hvor jeg rent faktisk bliver betalt for at være der. Med start 1. marts!
Efter et specialeforløb med temmelig modbydelig og nedladende vejleder var jeg efterhånden begyndt at tvivle på, at jeg kunne være et plus på en arbejdsplads, at jeg ville blive valgt frem for andre ansøgere og at en arbejdsgiver rent faktisk ville betale en ordenlig løn for mine anstrengelser.
Men nu lader alle disse til ting at være gået i opfyldelse, og udover at give økonomisk tryghed, er det også et kæmpe boost til selvtilliden. Så jeg kan slet ikke får armene ned :-)

Hvis jeg endelig skal finde noget, der trækker lidt ned, må det være at jeg ikke kan bruge foråret på at tulle rundt herhjemme og nusse i køkkenhaven. Det må så blive i de travle weekender.

En ekstra indtægt betyder også, at det nu bliver nemmere at få råd til hønsegård nr 2, hvor vi skal opfede en bunke industrikyllinger (altså, af en industrirace, men hvor de får god plads, frisk luft og fornuftig fodring, forståes!), eller måske endda de slagtesvin, manden drømmer om. Jeg er stadig lidt loren ved, at få den nederste del af haven pløjet op af sådan et par banditter, så vi tænker og forhandler videre ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar